lunes, 25 de octubre de 2010

UN DIA QUALSEVOL A L'UJI

Ha sigut una nova experiència amb les TIC. Hem descobert una nova forma de comptar històries. I aquesta vegada no ha sigut mitjançant la lletra i l’escriptura, sinó utilitzant un nou recurs comunicatiu i tecnològic; ha sigut a través del llenguatge visual i el tractament d’imatges.

El primer pas ha estat fer i seleccionar aquelles fotos més representatives de la història que es pretén comptar; un dia qualsevol de la meua vida d’estudiant a L’UJI. 


Després hem pujat  les fotos al FLIRCK i les hem ordenades seqüencialment dins d’un àlbum que porta per títol: “Un dia qualsevol a l’Uji”. A més a més l’àlbum l’hem inclòs dintre del grup P24-2010/2011 perquè tots els companys d’aquesta assignatura puguem accedir-hi i compartir els resultats dels nostres treballs. 
He hagut també d’aprendre a consignar una “creative common” per protegir i posar límit a l’ús i a la manipulació de la nostra obra i les seues derivades en funció de les nostres prioritats. Pel que fa a la difusió, hem hagut d’especificar-la a través de la consignació del grau de privacitat. Aquestes dues característiques són relativament fàcils de aplicar; només cal anar a la pestanyeta d’organitzar i crear de l’album personal i des d’allí triar l’opció desitjada entre les varies que s’ofereixen.

Finalment, i amb l’ajuda del blog  “Apuntes sobre blogs” i del meu amic Merlín, he aprés a incrustar el meu àlbum flickr en la meua entrada.
Espere que us agrade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!